Inbrekers buiten de deur

Wij verzorgen uw politiekeurmerk

Uw huis beveiligen?

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van uw woning. Wij werken volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen(PKVW). Woningen met het politiekeurmerk hebben aanzienlijk minder kans op een geslaagde inbraak (tot wel 90%!)

Politie Keurmerk Veilig Wonen WaddinxveenWanneer u in aanmerking wilt komen in de omgeving Waddinxveen voor het politiekeurmerk “veilig wonen”, kunnen wij uw woning keuren en een certificaat afgeven. Uw woning wordt dan gekeurd door een erkend preventieadviseur. Bij een keuring komen diverse aspecten aan bod, zoals bijv. verlichting, hang & sluitwerk, rookmelders en de vluchtroute bij calamiteiten. Ook gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk aspect. Voor de benodigde aanpassingen kunnen wij een rapport opstellen en een offerte maken.

Ons personeel heeft alle certificaten en vakmanschap in huis om elke woning een stuk veiliger te maken. Gaat u uw huis laten verbouwen? Overweeg dan direct om het Politie Keurmerk Veilig Wonen mee te nemen in de verbouwing.

Bent u benieuwd naar de eisen waar uw woning of bedrijf aan moet voldoen om het Politie Keurmerk Veilig Wonen te krijgen? Bekijk ze hier direct online.

Veelgestelde vragen

Wat is houd het PolitieKeurmerk in?

Met het politiekeurmerk veilig wonen verminderd u de kans op een geslaagde inbraak met wel 90%. De complete beveiliging van uw huis wordt door ons nagelopen, ook brandveiligheid en verlichting om uw huis.

Wat zijn de eisen?

In het kort zijn de eisen:

  • Gecertificeerd hang- en sluitwerk op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels.
  • Verlichting bij de buitendeuren.
  • Zicht vanuit de hal op iemand die voor de deur staat.
  • Rookmelders op iedere etage en op de juiste plek.

Wat zijn de kosten?

Onze preventieadviseur komt graag bij u langs om te kijken welke aanpassingen er gedaan moeten worden om aan de richtlijnen te voldoen. U ontvangt van ons een rapport en tevens offerte van deze aanpassingen. Voor deze schouwing rekenen wij €75,- incl. BTW. (Indien u de werkzaamheden door ons laat uitvoeren betaald u geen schouwingskosten)