Prefab dakkapel plaatsen

Meer ruimte | Meer licht | In 1 dag geplaatst

Dakkapel plaatsen

Wilt u meer uit uw zolder halen dan is het plaatsen van een dakkapel de ideale oplossing. Door het plaatsen van een dakkapel creëert u meer ruimte, daglicht en zorgt voor een goede ventilatie. Daarnaast is het een dakkapel een investering die u snel terugverdiend. Uw woning wordt meer waard en is beter verkoopbaar.

Als u kiest voor een dakkapel van K. de Jong kiest u voor kwaliteit. Ons bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met het plaatsen van dakkapellen en zijn er dus met recht specialist in. De dakkapellen worden volledig in eigen beheer in onze werkplaats in Waddinxveen geproduceerd. Wij zijn dus niet afhankelijk van weersinvloeden en bieden een constante kwaliteit. Ook het plaatsen en eventueel aftimmeren gebeurd door ons eigen personeel.

Wij vinden het belangrijk dat de dakkapel bij uw wensen en bij de uitstraling van uw woning past. Wij werken met diverse materialen zoals kunststof Keralit sponningdelen met houtlook en strakke Trespa beplating. U kunt uiteraard ook kiezen voor een volledig houten dakkapel. Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of stuur een e-mail naar info@kdejong.nl voor informatie of een vrijblijvend adviesgesprek.

Veelgestelde vragen

In veel gevallen is dat niet nodig. Het hangt af van de plaats, grootte en vorm van de dakkapel.

Op www.omgevingsloket.nl kunt u een vergunningscheck doen om te kijken of in uw situatie een vergunning vereist is.

Ja, wij kunnen helpen met de vergunningsaanvraag en kunnen voor u de benodigde tekeningen en berekeningen verzorgen.

De dakkapel(len) worden in 1 dag bij u geplaatst.

U kunt het dakkapel door ons laten voorzien van talloze opties zoals: rolluik, screen, horren en airco. Wij geven u hier graag advies over.

K. de Jong aannemersbedrijf