Over ons

 • 1988

  Juni 1988 is Klaas de Jong zijn timmerbedrijf begonnen in een schuur bij de ouderlijke pluimveehouderij. In die tijd werden hoofdzakelijk onderhoudswerkzaamheden verricht en deuren afgehangen als onderaannemer.

 • 1992

  In 1992 kwam het eerste personeel en werden er grotere opdrachten uitgevoerd zoals aanbouwen en soms een nieuwbouwproject.

 • 1999

  Medio 1999 werd een pand op de Coenecoop betrokken en was het personeelsbestand gegroeid tot 5 werknemers.

 • 2007

  Al snel kwamen er nog eens 5 werknemers bij, en werd er in 2007 een bedrijfspand achter het huidige pand aangekocht. Ook werd het eenmansbedrijf omgezet in K. de Jong Aannemersbedrijf BV

 • 2014

  Vanaf 2014 is zoon Niek de Jong in het bedrijf gekomen en is de BV omgezet in een VOF.

 • 2016

  In 2016 kochten we een aanliggend pand en hebben we het kantoor en kantine verbouwd.

Bouwbedrijf Waddinxveen K. de Jong
Werkplaats Waddinxveen K. de Jong

Klanten over ons

We zijn echt superblij met onze mooie veranda! Wat een vakwerk en een dikke pluim voor al uw medewerkers en onderaannemers.

We zijn uitermate tevreden over de bouw van de berging. Met name de rol van Paulus heeft ons in het bijzonder getroffen. Harde werkers en zeer prettig in de omgang.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit nieuwbouw, het plaatsen van dakkapellen, aan- en opbouwen, verbouwingen, vervangen van kozijnen, etc. Dankzij onze ruim 30 jaar ervaring zijn wij bekend met elke klus in en aan uw huis of bedrijfspand.  Aannemersbedrijf K. de Jong werkt met een vast team. Al onze betrokken en betrouwbare medewerkers beschikken over de benodigde vakkennis en zijn op de hoogte van de hedendaagse eisen en relevante wet en regelgeving.

Daarnaast zijn zijn wij een erkend leerbedrijf voor de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven en hebben we meerdere leermeesters in dienst die begeleiden in de opleiding tot timmerman.

Wij beschikken over een eigen timmerwerkplaats met machinepark in Waddinxveen, en kunnen dus snel inspelen op vraag van onze klanten. In onze werkplaats kunnen we bijvoorbeeld kozijnen, deuren, en prefab houtskelet elementen maken.

Naast onze eigen werkzaamheden werken wij ook regelmatig voor verschillende Verenigingen van Eigenaren (VVE), o.a. in Waddinxveen, den Haag en Rotterdam.

Onze werkwijze

Wij hechte veel waarde aan persoonlijk contact en duidelijke communicatie. Bij een offerteaanvraag komen wij persoonlijk langs om het werk op te nemen. Wij horen uw wensen en geven u eventueel advies. U ontvangt vervolgens een duidelijke en complete offerte.